Hvorfor vælger byggebranchen containerpræfabrikater?

Nu kan containerpræfabrikatet siges at være i fuld gang og gradvist erstatte farven stålpræfabrikatet, hovedsageligt for i høj grad at spare omkostninger og tid på byggepladsen, simpel vold er særligt bekvemt.Så hvorfor vælger byggebranchen præfabrikerede containere nu?

1. Spar byggetid

Generelt vil byggeperioden for ingeniørbyggepladser være relativt lang.Som en midlertidig løsning for byggeteamet vil valget af containerpræfabrikater, der kan konstrueres hurtigt, bekvemt, sparer tid og kræfter og sparer kræfter, være det vigtigste for byggepladsens ledelsesenheder.passende valg.

Containerpræfabrikken er praktisk til transport, lastning og losning, og byggepladsen skal kun vælge en passende beboercontainer plus en moderat mængde daglige fornødenheder at flytte i. Containerpræfabrikatet har ingen begrænsninger på stablepladsen, og det kan placeres og bygges først, efter at jorden på det simple sted er udjævnet.

Why do the construction industry choose container prefabs?

2. Kan flyttes når som helst, hvor som helst

For afstanden mellem projektet på byggepladsen og det nye projekt er meget langt, personalekollegiet efter afslutningen af ​​et projekt bliver normalt overført til et andet nyt projekt, containerpræfabrikken kan flyttes som helhed og kan tages i brug med det samme uden demontering eller geninstallation.

Containerhusets hoveddel er en stålrammekonstruktion, som er fast i strukturen og kan genbruges mange gange.Dens levetid svarer også til lang tid.Derfor kan containermobilhuset flyttes når som helst og hvor som helst i henhold til byggepladsens byggeperiodes fremskridt, og byggeriets afregningskrav kan også tages i betragtning.

3. God sikkerhedsfaktor

Der er ingen tvivl om, at bygningsbyggeri ofte har meget skrappe krav til sikkerhedsbyggeri og sikkerheden ved medarbejdernes bosætning.At bo på byggepladsen vil bekymre sig om ulykker, når hængende genstande eller snavs falder.

Beholderpræfabrikkens hovedprojekt er svejset med højkvalitets tykke stålplader og aluminiumsprofiler, som med rimelighed kan sikre, at skallen kan bære slagkraften og er holdbar.

Vægpaneler og tag på containerpræfabrikken er alle udstyret med lydisolering, støjreduktion, varmekonservering og varmeisoleringsmaterialer for at sikre, at lydisolering, støjreduktion, varmeisolering, varmekonservering og fugtbestandighed i rummet er god, og give medarbejderne et godt og behageligt bomiljø.

4. Reducer omkostningerne

På grund af reglerne om byggeriets byggehastighed og byggeperiode vil mange arbejdere deltage i byggeriet, hvilket øger boligudgiften.

At vælge en præfabrikeret container kan ikke kun fuldt ud mobilisere sine fordele ved stort volumen, men også en containerpræfabrik kan placeres med tilsvarende jernsenge i henhold til beboernes krav, hvilket i høj grad reducerer kapitalinvesteringen af ​​leveomkostninger.

Den købte præfabrikerede container kan genbruges og bruges, hvilket viser dens høje omkostninger til økonomisk udvikling.

Når arbejderne flytter ind, behøver byggepladsen ikke indkøbe for mange slags møbler, der kan kun flyttes simpelt sengetøj ind, hvilket er mere omkostningseffektivt end at bygge et præfabrikeret præfabrikat hus, der ikke kan opbevares eller lejes efter nedtagning.


Indlægstid: Jan-11-2022