De skjulte farer ved containerhussikkerhed skal forhindres

På grund af dens fleksibilitet og mobilitet er containerhuse nu almindeligt brugt som midlertidige boliger.Selvom de ikke kan være som almindelige boliger, bringer de også bekvemmelighed til byggepladser og byggeenheder til midlertidigt ophold.Hvilke skjulte farer skal man være opmærksom på, når man bruger det.

1. Pas på ikke at overlejre højhuse:For at forbedre boligarealet i containerhuse udføres ofte korrekt overlejring.Selvom containerhuse er relativt lette i teksturen, bør de ikke stables for højt, når de stables for at undgå skjulte ulykker.Standarden er, at stablingen ikke må overstige tre etager.

2. Vær opmærksom på brandforebyggelse:Materialet, der bruges i containerhuset, er meget stærkt, men dets tætning er god, så vær opmærksom på brandforebyggelse.Især i containerhuset tæt på væggen er det nødvendigt at undgå brugen af ​​elektrisk svejsekonstruktion.Om vinteren skal du være opmærksom på at installere brandsikringsanordninger ved opvarmning og bagning;på denne måde kan undgå indendørs brand og forårsage personlige sikkerhedsrisici.

3. Prøv at fastgøre det på jorden:Containerhuset er lettere i størrelsen, så hvis det er stablet i kraftig blæst og regn, vil det øge risikofaktoren, og det er nemt at ryste eller falde sammen.Derfor, når man bygger et containerhus, skal det fastgøres på jorden så meget som muligt, og en meget stærk bundfastgørelsesanordning er påkrævet.Derfor skal man være opmærksom på valg af monteringssted og fastgørelsesmetode for containerhuset, og forsøge at undgå områder, hvor der kan forekomme kollaps eller glidebølger.

4. Pas på ikke at overskride belastningen:nogle containerhuse med flere eller to etager anvendes.Prøv ikke at stable for mange genstande eller arrangere for mange mennesker at leve.Før brug kan du forstå containerhusets omtrentlige lastekapacitet.Overbelast ikke lasten for at undgå ulykker.

The hidden dangers of container house safety must be prevented

Brugere bør være på vagt under brug.Kun ved at vælge et kvalitetssikret containerhus kan vi mindske forskellige skjulte sikkerhedsrisici ved brug, og vi skal være opmærksomme på ikke at skære hjørner under hele byggeprocessen, så sikkerheden kan garanteres i den fremtidige boligbrugsproces.


Indlægstid: 07-07-2021